Mai abandonats. Ni en Nadal ni mai.

Z SPAMA-PCP[Texto en castellano]

La Plataforma Carles Pinazo s’adhereix a la manifestació de Gandia en defensa dels animals abandonats i desatesos per l’Ajuntament, que deu més de 80.000€ a la Protectora, SPAMA-Safor, pel servei de acollida i refugi.

Aquest deute ha obligat l’SPAMA a interrompre el servei, que no pot prestar a causa dels deutes acumulats.  Estan en perill el futur dels animals i diversos llocs de treball.

La manifestació serà el dissabte, 22.12.2012.  Eixirà, a partir de les 11:30h, des de la plaça de Crist Rei (front a l’IES Ausiàs March), i arribarà a la plaça de l’Ajuntament.

La protectora d’animals SPAMA-Safor ha lluitat per mantindre el servei de recollida i refugi dels animals abandonats a Gandia, malgrat que l’equip de govern municipal d’Artur Torró ha desatès les seues obligacions de pagament fins a acumular un deute de quasi 80.000€.  Finalment, a causa d’aquest impagaments i davant la nul·la disposició al diàleg del govern del PP, s’ha vist obligada a interrompre el servei de manera indefinida.

Els animals domèstics abandonats resten ara sense protecció de l’administració.  S’incompleix, una vegada més, el que estableix la Llei de protecció animal de la Comunitat Valenciana, que diposita en els ajuntaments la responsabilitat de la seua atenció i custòdia.  Així, mentre la ciutadania ha de fer front a les taxes pel servei de recollida d’aquests animals, les administracions carreguen les seues obligacions en entitats protectores sotmeses a una elevada despesa que, sovint, es fa insostenible.  És el cas de l’Ajuntament de Gandia respecte a la protectora SPAMA-Safor, que no té accés a cap via de diàleg amb l’equip de govern per a saber del futur del deute acumulat i dels pagaments que s’hagen de fer en el futur.

Ara, els animals resten a la seua sort al carrer, espantats i en perill de patir i causar accidents de trànsit, de rebre maltractaments…  El futur dels animals acollits al refugi i de les persones treballadores que els atenen també resten pendents que l’Ajuntament de Gandia faça front a les seues obligacions.

Per tot això, les entintats de la Plataforma Carles Pinazo, entre les que es troba la Federació d’associacions protectores de la Comunitat Valenciana (FEDENVA), s’afegeixen a la convocatòria de l’SPAMA Safor a la manifestació de Gandia.

Per que els ajuntaments i el conjunt de l’administració complisquen amb la legislació sobre protecció d’animals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s