Manifestació animalista: “Canvi també pels animals”

CARTELVALEN

(más adelante en castellano)

Des de la Plataforma Carles Pinazo, formada per una vintena d’associacions valencianes de defensa animal, hem organitzat una manifestació pels drets animals el dissabte 3 d’octubre a les 17:30 hores.

La marxa, amb el lema “Canvi també pels animals”, vol mostrar als nous governants que existeix un clam al carrer que demana lleis de protecció animal concordes a la sensibilitat i ètica dels nostres dies i la fi de la violència institucionalitzada cap als animals no humans.

Volem una societat més justa i respectuosa, i per això sostenim que la defensa animal ha de ser una lluita de totes i tots, ja que només treballant en les arrels podrem aconseguir-ho. Algú capaç de maltractar a un animal o de gaudir presenciant la tortura i mort d’un altre ésser viu més feble, és una persona que podria, en un determinat moment, exercir violència sobre una dona, un xiquet, un ancià o una immigrant. Per no oblidar que els centenars de milers d’euros de diners públics que les administracions destinen a la normalització de la violència cap als animals, repercuteix negativament en les ajudes i subvencions que reben les associacions que dediquen el seu treball a ajudar a col·lectius necessitats.

Convidem a totes les associacions, siguen animalistes o no, i a la ciutadania en general, a sumar-se a aquest acte per demanar drets i respecte cap a tots els animals, inclosos els humans.

Suma’t i comparteix l’esdeveniment de Facebook que hem creat:
https://www.facebook.com/events/894336487314299/

T’esperem!
_____________________________

Desde la Plataforma Carles Pinazo, formada por una veintena de asociaciones valencianas de defensa animal, hemos organizado una manifestación por los derechos animales el sábado 3 de octubre a las 17:30 horas.

La marcha, bajo lema “Cambio también para los animales”, quiere mostrar a los nuevos gobernantes que existe un clamor en la calle que pide leyes de protección animal acordes a la sensibilidad y ética de nuestros días y el fin de la violencia institucionalizada hacia los animales no humanos.

Queremos una sociedad más justa y respetuosa, y por ello sostenemos que la defensa animal debe ser una lucha de todas y todos, pues sólo trabajando en las raíces podremos conseguirlo. Alguien capaz de maltratar a un animal o de disfrutar presenciando la tortura y muerte de otro ser vivo más débil, es una persona que podría, en un determinado momento, ejercer violencia sobre una mujer, un niño, un anciano o una inmigrante. Por no olvidar que los cientos de miles de euros de dinero público que las administraciones destinan a la normalización de la violencia hacia los animales, repercute negativamente en las ayudas y subvenciones que reciben las asociaciones que dedican su trabajo a ayudar a colectivos necesitados.

Invitamos a todas las asociaciones, sean animalistas o no, y a la ciudadanía en general, a sumarse a este acto para pedir derechos y respeto hacia todos los animales, incluidos los humanos.

Súmate y comparte el evento de Facebook que hemos creado:
https://www.facebook.com/events/894336487314299/

¡Te esperamos!

Anuncis

2 comments on “Manifestació animalista: “Canvi també pels animals”

  1. Retroenllaç: Super Manifestación Unitaria Animalista en Valencia

  2. Retroenllaç: El Blog de Manuel Sáez » Blog Archive » Manifestación Unitaria Animalista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s