La Plataforma Carles Pinazo es reuneix amb la regidora de Benestar Animal de l’ajuntament de València

Ayuntamiento_de_Valencia,_España,_2014-06-30,_DD_121

(más adelante en castellano)

El passat dimarts 22 de setembre, la Plataforma Carles Pinazo ens vàrem reunir amb l’Ajuntament de València, amb la companya animalista i regidora de Benestar Animal, Glòria Tello.

A la reunió van acudir tres representants de la PCP: Amparo Requena, Jesús Frare i Manolo Sáez. Va ser una pressa de contacte, bona, on vam plantejar diversos assumptes a la regidora. Glòria es va comprometre a llençar amb diners el Pla d’Esterilització Felina per a l’any 2016. També ens va comunicar que és conscient que hi ha que posar més recursos al servei de recollida d’animals a València que porten els companys de Modepran. Prenent nota de diverses peticions que li vam fer.

Entre altres, vam quedar que l’Ajuntament posarà en marxa un Pla d’Esterilització de Coloms, amb l’ús de colomers, i que s’està treballant a marxes forçades en la modificació, necessària, de l’actual ordenança municipal dels animals de companyia. A més, es va comprometre a fer una major vigilància per denunciar la venda particular d’animals.

Per últim, Glòria es va manifestar molt contenta amb la manifestació animalista del 3 d’octubre, assegurant la seua presència. Proposant-nos a més a més una festa animalista (tipus fira amb estands) a la plaça de l’Ajuntament durant eixe dia, que culminarà amb un concert del grup musical Major Arcana.

Hem d’estar molt orgullosos de tindre una regidoria de Benestar Animal a València capital. I malgrat els problemes palesos que tenim, com la deficiència en el servei de recollida d’animals, hem de valorar molt positivament aquesta reunió, i continuar recolzant a l’ajuntament en la seua aventura animalista de debò, amb Glòria Tello al front.

_____________________________________

La Plataforma Carles Pinazo se reúne con la concejala de Bienestar Animal del ayuntamiento de Valencia

El pasado martes 22 de septiembre, la Plataforma Carles Pinazo nos reunimos con el Ayuntamiento de Valencia, con la compañera animalista y concejala de Bienestar Animal, Glòria Tello.

A la reunión acudieron tres representantes de la PCP: Amparo Requena, Jesús Frare y Manolo Sáez. Fue una toma de contacto, buena, donde planteamos varios asuntos a la concejala. Glòria se comprometió a lanzar con dinero el Plan de Esterilización Felina para el año 2016. También nos comunicó que es consciente de que hay que poner más recursos al servicio de recogida de animales en Valencia que traen los compañeros de Modepran. Tomando nota de varias peticiones que le hicimos.

Entre otros, quedamos que el Ayuntamiento pondrá en marcha un Plan de Esterilización de Palomas, con el uso de palomares, y que se está trabajando a marchas forzadas en la modificación, necesaria, del actual ordenanza municipal de los animales de compañía. Además, se comprometió a hacer una mayor vigilancia para denunciar la venta particular de animales.

Por último, Glòria se manifestó muy contenta con la manifestación animalista del 3 de octubre, asegurando su presencia. Proponiéndonos además una fiesta animalista (tipo feria con estands) en la plaza del Ayuntamiento durante ese día, que culminará con un concierto del grupo musical Mayor Arcana.

Tenemos que estar muy orgullosos de tener una concejalía de Bienestar Animal en Valencia capital. Y a pesar de los problemas patentes que tenemos, como la deficiencia en el servicio de recogida de animales, tenemos que valorar muy positivamente esta reunión, y continuar apoyando en el ayuntamiento en su aventura animalista de verdad, con Glòria Tello al frente.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s