Manifestació: Vius, un canvi també per als animals

(abajo en castellano)

La Plataforma Carles Pinazo, entitat que recull a una trentena de protectores i associacions de defensa animal, ens convoca el proper dissabte 28 de maig a les 18:30 hores a participar de la manifestació “Vius, un canvi també per als animals”, que arrancarà des de la plaça de l’Ajuntament de València.

Quan es compleix un any del canvi polític a l’ajuntament de València, a la Generalitat i a la Diputació, poques coses han canviat pels animals. Exceptuant la fi dels circs amb animals salvatges a València, la situació d’estos continua sent extremadament desesperada als refugis d’animals i a les colònies de gats de la nostra ciutat. Es continuen maltractant bous en festejos al carrer i a la plaça de tortures; ha augmentat la quantitat d’animals tancats a les presons del BioParc i l’Oceanogràfic, i també els diners públics invertits en mantindre estes tristes presons d’animals.

Eixim de nou al carrer per exigir a les diferents administracions que el canvi arribe també als animals, que siguen molt més que un recurs electoral i que s’aproven les pertinents normatives que ajuden a millorar la situació de milers d’animals que tenen dret a la vida, a la llibertat i a no ser maltractats.

T’esperem el dissabte 28 a les 18:30 hores a la plaça de l’Ajuntament de València. Perquè els volem VIUS!

Mani PCP Val
La Plataforma Carles Pinazo, entidad que reúne a una treintena de protectoras y asociaciones de defensa animal, nos convoca el próximo sábado 28 de mayo a las 18:30 horas a participar de la manifestación “Vivos, un cambio también para los animales”, que arrancará desde la plaza del Ayuntamiento de Valencia.

Cuando se cumple un año del cambio político en el ayuntamiento de Valencia, la Generalitat y la Diputación, pocas cosas han cambiado para los animales. Exceptuando el fin de los circos con animales salvajes en Valencia, la situación de estos continúa siendo extremadamente desesperada en los refugios de animales y en las colonias de gatos de nuestra ciudad. Se continúan maltratando toros en festejos en la calle y en la plaza de torturas; ha aumentado la cantidad de animales encerrados a las cárceles del BioParc y el Oceanogràfic, y también el dinero público invertido en mantener estas tristes prisiones de animales.

Salimos de nuevo a la calle para exigir a las diferentes administraciones que el cambio llegue también a los animales, que sean mucho más que un recurso electoral y que se aprueben las pertinentes normativas que ayuden a mejorar la situación de miles de animales que tienen derecho a la vida, a la libertad y a no ser maltratados.

Te esperamos el sábado 28 a las 18:30 horas en la plaza del Ayuntamiento de Valencia. ¡Porque los queremos VIVOS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s