Concentració per una ciutat lliure de tortura

(abajo en castellano)

La Plataforma Carles Pinazo, entitat que recull a una trentena de protectores i associacions de defensa animal, ens convoca el proper divendres 16 de juny a les 19:00 hores a participar en la concentració “Per una ciutat lliure de tortura”, que tindrà lloc a la plaça de Manises de València, davant de la Diputació de València, òrgan responsable de la plaça de tortures de la ciutat.

Tot i el rebuig majoritari de la societat valenciana a la tortura i assassinat públic d’animals, les diferents administracions no deixen d’injectar diners públics a la tauromàquia, com els més de dos milions d’euros que sols la Diputació de València ha destinat a la plaça de bous durant els últims dos anys, tot i estar governada amb majoria per partits suposadament progressistes.

A més, en poques setmanes tindrà lloc de nou la violenta Fira de Juliol, on diversos bous seran torturats fins a la mort amb l’excusa de la festa i la tradició amb la complicitat o el silenci de les diferents forces polítiques.

T’esperem el divendres 16 de juny a les 19 hores a la plaça de Manises de València per a exigir als diferents governants que tinguen la valentia de sumar a València a la llista de ciutats que han abolit la tortura taurina i per a cridar ben fort que els volem VIUS!

Cartell Vius menut

Concentración por una ciudad libre de tortura

La Plataforma Carles Pinazo, entidad que recoge a una treintena de protectoras y asociaciones de defensa animal, nos convoca el próximo viernes 16 de junio a las 19:00 horas a participar en la concentración “Por una ciudad libre de tortura”, que tendrá lugar en la plaza Manises de Valencia, ante la Diputación de Valencia, órgano responsable de la plaza de torturas de la ciudad.

A pesar del rechazo mayoritario de la sociedad valenciana a la tortura y asesinato público de animales, las diferentes administraciones no dejan de inyectar dinero público a la tauromaquia, como los más de dos millones de euros que sólo la Diputación de Valencia ha destinado a la plaza de toros durante los últimos dos años, pese a estar gobernada con mayoría por partidos supuestamente progresistas.

Además, en pocas semanas tendrá lugar de nuevo la violenta Feria de Julio, donde varios toros serán torturados hasta la muerte con la excusa de la fiesta y la tradición con la complicidad o el silencio de las diferentes fuerzas políticas.

Te esperamos el viernes 16 de junio a las 19 horas en la plaza Manises de Valencia para exigir a los diferentes gobernantes que tengan la valentía de sumar a Valencia a la lista de ciudades que han abolido la tortura taurina y para gritar bien fuerte que los queremos VIVOS!

Deixa un comentari